Ny, Svensk satirsajt – Chemtrails-Sverige

Ute på internet finns en lång rad satirsajter: The Onion, Christwire.org. Dessa sajter tar upp olika företeelser i vår omvärld, med glimten i ögat och avsikten är ofta att belysa det bisarra i olika rörelser och riktningar genom att plocka ut de mest bisarra uttalandena från de mest förvirrade representanterna.

Riktigt roligt blir det när någon humorbefriad person citerar dessa sajter, som vore de på riktigt, något som händer förvånande ofta

Det var därför med glädje jag noterade att det nu finns en ny satirsajt om fenomenet chemtrails. Kolla bara in på Chemtrails-Sverige.

Jag blir imponerad av det detaljarbete man lagt ned på att hitta på artiklar och kommentatorer. Helt säkert har man plockat och översatt från internationella sajter som whale.to. Läs exempelvis den här kommentaren ! Lösningen finns ju. Ättika är inte bara bra för att avkalka kaffebryggaren, den botar även chemtrails!

4 tankar på “Ny, Svensk satirsajt – Chemtrails-Sverige

  1. Men det är ju, typ, Marina Szöges som driver den där sidan. Den är inte menad som satir med andra ord. Den är helt ärligt menad.

  2. Alldeles riktigt. Den är ärligt menad och fler och fler börjar inse att något konstigt sker ovanför våra huvuden. Varje människa borde förstå att när flygplan sprider ”avgaser” som ligger kvar timvis och breder ut sig och dimmar solen, då är det något som är väldigt fel.

    • Satir är liksom aprilskämt bäst då lagom många går på det. Grattis Marina! De flesta vet nog annars vad kondens är.

  3. Jösses!
    Chemtrails, ärligt är någon totalt tappad bortom all räddning? Vadå chemtrails, det är vanlig kondens som alltid bildas av jetmotorer på hög höjd.

Kommentera gärna, men håll en saklig ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s