Nya tidens barn

Nya tidens barn.

Som föräldrar vill man så mycket, att ens barn mår bra, att den trivs i samhället och att barnet inte är sjuk eller funktionshindrat. Om då ens barn inte trivs eller fungerar så bra som man skulle önska är det också mycket skonsammare om det är samhällets fel eller att barnet är så speciellt att samhället inte ännu vet hur de ska umgås med barnet. Då hamnar man hos nya tidens barn, ett sorgligt kapitel med föräldrar som krampaktigt försöker bota deras barns autism och om den inte går att bota så är det samhällets fel att barnet inte är som alla andra.

På sidan hänvisas det ofta till Kvacksalvaren tillika ännu legitimerad läkare Harald Blomberg, som påstår sig kunna bota än det ena än det andra. Allting är mobiltelefonens, tungmetallens och vaccinationens fel.

Harald Blomberg sitter även med i styrelsen och min uppfattning är att föreningen är hans privata lilla sekt.

Frågan man dock ställer sig är varför Sensus samarbetar med dem, det verkar inte så sansat.

2 tankar på “Nya tidens barn

  1. Tror du vaccinationer och tungmetaller är bra för människan? Alla människor är olika känsliga för olika saker, ämnen, mat.
    År 2010 kom det ut ett vaccin mot influensan, socialstyrelsen har nu fastslaget i en utredning att vaccinet inte var bra och att det orsakat permanenta skador/biverkningar på vissa (extra känsliga?) personer, främst barn. Vad får dig att tro att de mycket, mycket äldre vaccinerna skulle vara helt ofarliga för alla och inte ge några men???
    2010 kunde man inte göra ett säkert vaccin men 1965 när polio infördes i barnvaccinationsprogrammet DÅ kunde man??!! Vet du verkligen vilka effekter det vaccinet har långsiktigt på dessa vaccinerade 60-talister???

Kommentera gärna, men håll en saklig ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s