Ringblomman – Hälsocenter

Ringblomman – Hälsocenter.

Lite lokalproducerande kvacksalvare.

Jag citerar väl valda stycken från deras hemsida, det räcker.

  • Dyslexi har flera orsaker men ofta beror det på en svår förlossning, som tagit lång tid. Där barnet legat länge i utförsläge med tryck på huvud och svanskota. Trycket gör att, Skallben, nacke och svanskota låser sig och det blir obalans i det kraniosakrala systemet. Barnet får problem med koordination och balans, samt svårt att läsa och skriva på grund av att bokstäverna hoppar och flyter ihop.
  • Dyslexibehandling gör att bokstäverna slutar att hoppa och flyta ihop och barnet kan börja läsa. Jag har behandlat många barn sedan 1998 och fått mycket bra resultat. Eftersom jag lyder under kvacksalverilagen får jag inte behandla barn under 8 år och det är väldigt synd eftersom barnen missar flera år av värdefull lästräning.
  • De kallas Hyperaktiva och får ofta diagnosen damp, adhd, autism, aspberger etc. Indigobarnen läser av allt och alla och har svårt att sålla bland intrycken. De har en stark intuition som ofta bryts ned av skolan och samhället. Dessa barn måste vägledas och få hjälp att kanalisera sin enorma kraft till goda ändamål. Dessa barn är mästare och har ofta mediala gåvor. De har ett mycket stort behov av att bli erkända och bekräftade som de är. Lyft dessa barn, håll inte tillbaka dem. De kan skapa energifält och har en enorm kapacitet.

Det mest sorgliga är dock att de uppmanar föräldrar att söka pengar från Majblomman för att ha råd med deras dyra overksamma behandlingar.

Kommentera gärna, men håll en saklig ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s