Cease Autism Sverige

Cease Autism framstår som riktigt vettiga om man läser texterna under rubriken autism, den förklarar lite om vad autism är, hur det uppstår samt går genom den klassiska frågan om autism är vanliga hos pojkar eller bara är svårare att diagnostisera hos flickor. Sedan kommer man dock till rubriken behandling

Cease behandling

Barnets biografi är grunden till en Cease-terapi behandling. Ju mer vi förstår vad som hände tidigare i barnets liv desto mer kan vi arbeta för en bättre framtid.
En Cease-behandling är egentligen en homeopatisk behandling där livsenergin och följdaktligen kroppen renas från de kroniska effekterna av toxiska substanser. Under konsultationen går vi grundligt och i kronologisk ordning genom de sjukdomar och mediciner som barnet har haft. En behandlingsplan tas fram med utgångspunkt från denna information. Målsättningen med Cease-terapin är fullständig rehabilitering. En Cease-behandling tar i genomsnitt 3 år.
Behandlingen kommer att kombineras eller följas upp med traditionell homeopatisk konstitutionsbehandling. Föräldrar kommer också att rekommenderas att komplettera barnets kost med Vitamin C, Omega-3 samt zink.

Ooops, där blev det galet. Man kan även få behandlingen på distans, smidigt om man inte bor i norra Sverige. Sedan så är de rätt suggestiva när det gäller vaccinationer och all elände som kommer med den, men misströsta inte, det finns bot:

Här är ett aktuellt exempel på hur Cease kan användas i en mer akut situation: I Sverige har människor fått besvär till följd av H1N1 influensa-vaccinet (Pandemrix). För att hjälpa dessa människor att tillfriskna kan man försöka ge den homeopatiska medicin som har framställts av svininfluensa-vaccinet.

Då vet ni det.

Uppdate: Cease-autism.se har tagits ner, hela sajten är bortplockad . Om det beror på alla 23 läsare av min sida eller något annat vet jag inte.

1 tanke på “Cease Autism Sverige

  1. Intressant om autism i detta klipp.
    6.25 in i klippet visas en dansk familj som tog bort socker och mjölk mm från kosten och fick enastående resultat.

Kommentera gärna, men håll en saklig ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s